Favoriter från Monki

Hejhej!
Jag satte ihop ett collage på några saker jag tycker mycket om från Monki. Sockarna är ju helt fab! Men det passar ju bra, eftersom jag fick ett presentkort därifrån.
Om ni undrar så gör jag alla collage (och dylikt) i Adobe photoshop CS5.1
Här hittar ni allt på bilden.

♡ Födelsedag ♡

Hej finisar!
Uppdateringen har inte varit speciellt bra, jag vet. Jag har inte alltid tid, sedan har jag inte supermycket inspiration just nu. I alla fall, i dag fyler jag år, hihi. Min dag har varit riktigt trevlig faktiskt! :D
Hoppas eran dag också varit bra. Kram!
 
Här är en bild på mig idag. Hihi, man ser ju inte så bra. i alla fall så gick jag runt i min fina svart-och-vit prickiga klänning, röd kofta, orangefärgade strumpbyxor och min fina Kånken.
 

Snurra min jord igen, radion spelar vår sång

Hejhejhej!
Idag ska jag till mina kusiner, det ska bli himla mysigt. Det är alltid trevligt att träffa dem! Just nu lyssnar jag på musik och kollar runt lite på datron. Inget speciellt direkt.
Vad gör ni denna fina dag?

Kom gör ett hål i min kevlarsjäl

Hej hörni! Uppdateringen har inte varit på topp men jag har varit sjuk. Nu är jag i alla fall helt återställd och det är skönt! Idag köpte vi glass, mums! Det är så fint väder idag, äntlingen kan man kalla det vår. Har till och med fått lite sommarkänsla hihi! Kram!
Hur har eran dag varit?

Wanties

Hej!
Idag gjorde jag detta mysiga collage på saker jag vill ha. Jag fyller ju år snart. En supersöt Monki figur (kolla förrförra inlägget), Egg 'n' spoon: Åh vill smaka dem, Topshop sockar, Creepers (skor), muminmugg och badbomb från Lush. Som jag skrev ska jag åka till huvudstaden. Jag ska på Japanloppisen! Då får jag passa på och köpa lite saker, eftersom varken Lush eller Topshop finns i min stad. 
 

Aprilhimlen

Hej fina du!
Är det bara jag som älskar badbomber? De luktar ljuvligt. Tyvärr finns inte Lush i min stad men jag ska snart åka till huvudstaden. Då får jag köpa med mig!  Man kan köpa badbomber där jag bor, men det finns inte lika många och de är inte så underbara som Lush's badbomber.
Kommentera gärna vad du tycker! Har du någon favorit badbomb?

Monki figurer!

Åh jag älskar Monki figurer! De är så himla söta. Just nu har jag bara den gula, men jag skulle också vilja ha den svarta. Mihi. Ni kan hitta dessa på butikerna eller här: Länk

chansey.blogg.se

Pyssel, tips & annat skoj!

RSS 2.0