Blåbärsmuffins

Hejhej!
För några dagar sedan bakade jag blåbärsmuffins och dem blev otroligt goda! HÄR hittar ni receptet jag använde mig av. Perfekta att frysa in och sedan värma i mikron också.
// Ska försöka att uppdatera mer! //
 
 
 

Frukost/mellanmål tips

Hallå.
Nu har skolan börjat. Det känns skönt att ha kommit in i rutinera igen, men jag skulle inte säga nej till lite mer ledighet. Första veckan har varit ganska lugn, vilket är skönt men nu börjar det på riktigt.
 
Jag brukar ha ganska svårt att äta på skolmornarna, eftersom min mage inte riktigt hinner vakna till. På helgen blir det oftast brunch för mig. I alla fall så tipsar jag om färska blåbär med naturell yoghurt/mjölk och müsli. En rejäl frukost men ändå lättsam. Perfekt efter skolan också. På bilden ser ni vad jag åt till mellanmål för ett tag sedan.
+ Provivas Superfrukt juice som är riktigt god och bra. Om man dricker en sådan får man i sig all C-vitamin man behöver för en dag, vilket är great.

Snorkfröken plånkan

Jag har skaffat mig en plånkan. En alldeles underbar fin. Mycket praktisk, speciellt nu när skolan börjar och jag åker buss. Men bibliotekskortet och andra kort rymms också. Som ni kanske vet så har jag en förkärlek till mumintrollen och Snorkfröken är ju bara för fin. Den är från Bokia om någon undrar.
 
 
 

chansey.blogg.se

Pyssel, tips & annat skoj!

RSS 2.0