Filmtips: Röjar Ralf

 

Fina saker

Nu tänkte jag visa allt jag har köpt under den lilla resan. Jake från Adventure time som en börs från Kawaiishop, koppen med Mymlans mamma, Lilla My burken, mumin & hattifnatt pepparkaksform, pärlor & fina figurer (jag tänker använda dem på skal etc.) från pysselbutiken och två pins från Kawaiishop.
 

Tårtkalas

Jag åt denna ljuvliga tårta i lördags. Färska egenplockade jordgubbar, grädde & choklad. Sedan var det någon speciell botten som var himlans god. Det var soligt och mysigt i stugan. Jag badade även från klipporna, härligt, men lite kallt.
 

Mymlans mamma

Som ni kanske märkt tycker jag verkligen om mumin. Jag köpte denna muminkopp med Mymlans mamma på en Outlet för endast 99 kronor. Jag tyckte det var ett bra pris, eftersom dem brukar kosta kring 200 i vanliga fall. Där köpte jag även Lilla My burken. Nu har jag tre muggar, en bricka & en burk i min lilla muminsamling.
 

Våfflor

När vi var på Liseberg åt vi dessa ljuvliga våfflor!
Dem var riktigt goda, varma & krispiga med grädde & sylt.
 

Lilla My

Hallå!
I lördags kväll kom jag hem från Göteborg. Det har varit himla roligt & trevligt!
På onsdag & torsdag var vi på Liseberg och på fredagen gick vi i affärer. Vi var inne på bland annat "Kawaiishop", "pysselbutiken" & två andra mysiga butiker jag inte minns namnet på. På lördagen var vi även på en outlet med massor av mumin, där köpte jag denna burk med Lilla My. Är den inte underbar?
I ett annat inlägg visar jag mer vad jag köpt.
 

Om helgmys & Liseberg

Hej!
I morgon åker jag till Göteborg, det ska bli så himla roligt!
På onsdag och torsdag ska vi gå på Liseberg, tihi.
Min dator har inte fungerat på fyra dagar, men nu är det löst i alla fall, vilket är bra. Eftrsom jag inte haft någon dator har jag läst och ritat en hel del. Bara under denna vecka har jag läst ut tre böcker (och är inne på min fjärde nu) I går kväll såg vi film & snaskade på allt detta. Naturgodis, popcorn & drömkrisp.
 

chansey.blogg.se

Pyssel, tips & annat skoj!

RSS 2.0