Sockervadd & svåra val

Igår lånade jag boken "Sockervadd & svåra val" på biiblioteket. Jag har läst den tidigare, för några år sedan. I alla fall så rekommenderar jag den. Okej, den kanske riktar sig för lite yngre, men jag tycker den är helmysig & skriven på ett välidgt bra sett. Författaren är Jacqueline Wilson.
 

Disneyfilmer

Hej!
Har ni någon Disney favoritfilm?
Själv tycker jag mycket om Pochahontas, Peter Pan & Aladdin. Men det finns så många fler bra. Det är så himla mysigt med Disneyklassiker, speciellt dem man gillade när man var yngre.
 

Chokladdoppade jordgubbar

Hej igen!
I lördags smaskade vi på detta. Färska jordgubbar, vattenmelon och jordgubbar doppade i smält mjölkchoklad. Det var otroligt gott. Jordgubbarna och chokladen gifte sig så bra, det söta & fräscha mot den söta chokladen. Perfekt godis för en lördagskväll. Jag har förresten ätit himla mycket jordgubbar de senaste dagarna, men man får ju passa på.
 

Frukost

Hejhej!
På senaste tiden har jag inte gjort så många inlägg, hoppas det är okej. I alla fall så tänkte jag visa vad jag åt till frukost för någon dag sedan. Focacciabröd med rosmarin, fetaost & havssalt. Philadelphia till pålägg. Till det en risifrutti med kokosris & ananassylt. Faktiskt riktigt gott.
 

Midsommar

Glad midsommar!
Nyss var vi på Gammlia, där var det helt packat med folk som firade midsommar. Efter som stora folkmassor inte är något jag är jätteförtjust i så stannade vi inte mer än en halvtimme. Det var inte något speciellt. Barn som dansade, försäljnng av fika & trängsel. Just nu sitter jag på mitt rum & lyssnar på min ultimata sommarmusiklista. Lite senare ska vi äta hos mormor.
 
Idag har jag på mig min blåa småblommiga klänning med vit krage, en röd kofta, blomsterkransen jag gjort & min rosa kånken ryggsäck.
 

Frukost

Finns massor av bra saker med att vara ledig. En är att man kan göra extra goda och lyxiga frukostar. Jag tycker inte speciellt mycket om att äta tidigt på morgonen, men på helgen kan man ju vänta ett tag. Oftast äter jag då någon form av brunch. En favorit är scrambled eggs på rostat bröd/färskt bröd. Annars gillar jag att exprimentera med smoothies. Jag hade i alla fall tänkt att posta mina frukostar då och då. Jag har till och med en egen kategori för det, hih.
Vad tycker ni om att äta på helgmorgonar?
 

Känn ingen sorg för mig i Göteborg

Jag ska till Göteborg om ungefär två veckor. Det innebär... *trumvirvel* Liseberg! Det ska verkligen bli skojigt, hihi. Nöjesfält är något jag verkligen tycker om. Karuseller, lotteri, godsaker, musik och förhoppningsvis bra väder! Jag hoppas även vi ska gå på affären "Kawaii shop" som bara finns i Göteborg (så vitt jag vet)
 
 

Chansey tipsar: Glee

Hej igen!
Jag har blivit helt fast i serien "Glee", så jag kände att jag verkligen behövde göra ett inlägg om det.
Vad tycker ni om serien? Har du någon favorit? Kommentera!
 
 

Sommarlov

Hejhej!
Nu har jag fått sommarlov, vilket är riktigt skönt. Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men jag tror inte jag kommer blogga så mycket under sommaren. Men det kommer väl inlägg då och då.
Om ungefär två veckor ska jag till Göteborg & gå på Liseberg, wiho!
 

Mjukglass

Hej!
Igår var jag med min bästavän. Vi var badade och smaskade på mjukglass. Det var ganska kallt i vattnet men solen värmde, så det var ändå härligt.
(ledsen för den dåliga kvalitén på bilden)

Godis

Åh, skulle vilja ha detta godis nu. Perfekta komon av alla mina favoriter.
Vad har ni för favoritgodis?

You may not kiss the bride

Hej!
Jag måste rekommendera filmen "You may not kiss the bride". Den är riktigt bra faktiskt.
Den får fyra av fem jordgubbar av mig.

Dancing in the moonlight

Hejhej!
Idag har jag pysslat lite med Iphoneskal, följt med mamma och köpt blommor, bakat cookies & lite annat! Kommer förmodligen visa er skalen jag ritat, hihi.
Åh, nu är det bara massor av roliga skol-dagar kvar!

Loppisfynd

Hej finisar!
I går var jag som sagt på loppis, en riktigt mysig loppis faktiskt. Jag fyndade denna gamla kamera (dock behöver man filmrulle för att kunna knäppa kort & så kan man inte se korten innan man framkallar), så det blir väl lite mer en prydnad. För tjogo kronor fick jag denna rosa skönhet. Jag köpte även lite plastblommor som jag sedan ska göra en krans av.
Här är den:

Dansa fastän hjärtat brister

Hallå mina vänner!
Idag ska jag & mamma på loppis, annars ska jag nog bara at det lugnt. Fota och filma lite, kanske göra ett till mobilskal också. Här får ni en fin bild på mitt lördags/fredags godis. Kanske bloggar jag mer idag.

chansey.blogg.se

Pyssel, tips & annat skoj!

RSS 2.0