Det kommer aldrig vara över för mig

Hej! Efter skolan gick jag och lånade några mangaböcker. Hihi, jag har redan läst tre. Bäst att jag lånar några fler i morgon. Man måste ju ladda upp inför lovet!
- Ska ni göra något specillt till påsk?
Jag hittade denna härliga bild jag fotat när vi åkte båt på Teneriffa.

Trevlig So-lektion

Vi hade en riktigt trevlig So lektion idag. Eftersom kanidaterna slutar så fick vi fika från dem! Vi såg klart en film som vi påbörjat förra So:n och gjorde en slags bokstavs frågeport. De valde en bokstav t.ex A. Då skulle man skriva ett land, djur, frukt osv. på den bokstaven.
 
Hur har eran dag varit?

How about love?

Hej finisar!
Tycker ni också om Ben n Jerry's glass? Himla goda, tycker jag i alla fall! För några dagar sedan provade jag 'New York Super Fudge Chunk', den var faktiskt riktigt god! Chocklad fudge med nötter och bitar av vit och mörk choklad. Såhär såg den ut:
Kommentera eran favoritsort eller den ni helst vill smaka!

Lördagsfrukost ♥

Igår åt jag denna underbara frukost:
Matmuffins m. feta och spenat, akovokadoröra och blåbärssmoothie. Helt underbart!

I will love you 'til the end of time

Hej finisar! Idag planerar jag att gå på stan och kolla lite i affärer. Annars ska jag bara mysa, pyssla, lyssna på musik och kolla på film! Det är ju vad man ska göra på helgen, tycker jag i alla fall.

1. Godaste snackset

Mm, mums! Älskar grönsakstavar och dipp! Förra hegen provade jag också dessa naturchips med smak av vårlök och svartpeppar. Otroligt goda, faktiskt! Annars är mina favoriter puffatris, mums!

10 utmaningar

Förut hade jag tänkt göra en sådan där 30-dagars utmaning, men orkade aldrig. Men nu ska jag försöka med det igen! (Fast endast 10)
Knåpade ihop den nyss och tycker det blir en mycket bra lista, lovar att i alla fall försöka hålla den. Hihi. Fast det blir nog
Såhär lyder listan:
 

Hello Kitty väskan

Hej hörni!
Tänkte visa min supersöta Hello Kitty väska jag köpte på Hello Kitty butiken i Teneriffa. Jag köpte fler saker också, men det får ni se till helgen!
Vad tycker ni? Själv tycker jag den är helt underbar!

Hello Kitty butik!

Vi hittade denna supersöta Hello Kitty butik när vi var i Teneriffa. Åhhh!
Till höger ser ni hur butiken såg ut utifrån och den stora bilden visar bara lite av alla Kitty prylar som fanns.
Jag kommer troligtvis visa lite av det jag köpte i ett inlägg framöver. Vill ni det?
Idag (första dagen hemma) har jag mest slappat, gjort pärlplattor & lyssnat på Nirvana.

Otorliga delfiner

Nu har jag kommit hem från resan och jag ska försöka uppdatera lite oftare. I Teneriffa gick vi på Europas största djurpark, Loro Parque. Vi såg bland annat på dessa fina delfiner som gjorde otroliga konster i vattnet!
( Nöjd att jag fick några fina foton)

chansey.blogg.se

Pyssel, tips & annat skoj!

RSS 2.0